Frykenstrands Sjöcafé

Café på dagen kl. 11-17 och restaurang på kvällen kl. 17-22

Öppet fr.o.m. 16 juni

På baksidan av Frykenstrands hotell vid glittrande vatten hittar du Frykenstrands sjöcafé. Här erbjuder vi matvåfflor, sötvåfflor, kulglas, räckmackor, fikabröd, kalla och varma drycker och annat gott. Eftermiddag och kväll blir vi en del av Restaurang Frykenstrand då vi erbjuder vi grillkvällar, räkfrossa, à la carte meny och uppträdanden vid specifika datum - läs mer om detta på sidan som "underhållning och restaurangprogram".

Vi har fullständiga rättigheter hela dagen och står regnet som spö i backen flyttar vi in verksamheten till hotellets restaurangdel. Sjöcafét har öppet under sommarmånaderna juni, juli augusti och hit kommer man med bil, hoj eller cykel via E 45 eller i båt eller kanot via Fryken. Bor du på hotellet kan du enkelt glida ner i tofflorna från ditt hotellrum.

 

Undrar ni över något eller vill boka bord. ringer ni 0565-133 00.

Varmt välkomna!

Meny Sjöcafé 2024

Fr.om. 16 juni har Frykenstrands Sjöcafé öppet lördagar och söndagar 11.00-17.00. À la carte serveras 16-22.
Vi har matvåfflor, sötvåfflor, kulglass, kaffe, tea, fikabröd, kalla och varma drycker samt fullständiga rättigheter hela dagen och kvällen.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.