Från idé till verklighet

Forskning menar att miljöombyte ökar produktiviteten och hos oss stimuleras tankeverksamheten i vår natursköna omgivning, de vällagade måltiderna och den goda sömnen, allt med sjön Fryken som sällskap. Varför inte planera ditt nästa möte hos oss? 

Våra moderna och välplanerade möteslokaler kan erbjuda er allt i från intima sittningar till större konferenser upp till 140 deltagare. Vårt kök står redo att fylla er med energi för att effektivisera era möten och konferensvärdinnorna tipsar gärna om utomhusaktiviteter liksom hjärngympa till eftermiddagen.  

Vi erbjuder färdiga paketlösningar för sammankomster över dagen men även för övernattande mötesgrupper eller varför inte låta oss hjälpa er att skräddarsy en helhetslösning helt utefter era behov och önskemål. Våra mötesspeciallister finns alltid till hjälp och har flerårig erfarenhet av konferensservice. 

    Hos oss ingår alltid: 
  • Fri parkering
  • Fritt WIFI
  • Penna & Block
  • Frukt & Vatten 
Läs mer om våra lokaler och paket nedan.  

. . . Inspireras att mötas

Dagspaket
- det ska vara enkelt att mötas

Ett miljöombyte för några timmar kan göra stora under inte bara i tankeverksamheten utan även för affärerna. Därför har vi kombinerat ett dagspaket som har precis allt det där som behövs för ett lyckat möte.

Övernattningspaket
- it’s easy as one, two, three

Varför inte ta med kollegorna på ett kultur- och miljöombyte där tankeverksamhet blandas med teambuilding, måltidsupplevelser och bastubad i solnedgången. Ett eller flera dygn på Hotell Frykenstrand, ska vara ett enkelt val, it’s easy as one, two, three!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.