Jobba hos oss

Just nu söker vi en Hotellchef

Platsbeskrivning

Detta familjeägda hotell ligger i hjärtat av Värmland, i By, strax norr om idérika Sunne och längst med sjön Fryken.

Hotellet har 62 välplanerade rum där alla har inspiration från Värmland och naturen utanför.

Vår hotell- och konferensanläggning är perfekt för möten, events, utbildning och kursverksamhet. Vi erbjuder 6möteslokaler och 8 grupprum med en kapacitet mellan 2- 140 personer. Alla lokaler är anpassade med AV-utrustning och trådlöst WIFI.

Vår restaurangverksamhet består av à la carte servering, lunchbuffé med husmanskost till konferensgäster. Vi har ofta större arrangemang med finare festmiddagar eller temakvällar t.ex. julbord.

Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse.

Som driftansvarig ska du:
Vara en resultatorienterad platschef med fullt ansvar för hotellens verksamhet.

Övergripande ansvar för drift- nyckeltal-och personal för samtliga avdelningar.

Ditt fokus är att leverera en service i världsklass till våra gäster, att aktivt driva och utveckla hotellets produkt.

Med stark kommersiell drivkraft och förmågan att bygga och utveckla givande nätverk som genererar intäkter och ekonomiska resultat.

Bidra med ditt eget kontaktnät och bearbeta Frykenstrands register för att optimera hotellets beläggning för både logi,konferens och restaurang.

Du är en stark och trygg ledare med god självinsikt och högt driv. Du är lyhörd, har hög integritet samt en nätverkare av rang som skapar förtroende både i och utanför organisationen.

Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra och du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare så att de kan prestera och växa i sina roller.

Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Ha daglig närvaro i reception, lobby,konferens, restaurang samt alla allmänna ytor.

Du ska leda det dagliga säljarbetet i organisationen och se till så att varje avdelning efterlever sina sälj mål. Du ska vara en kvicktänkt problemlösare.

Som chef leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma goda resultat med små medel.

Du och dina avdelningsansvariga arbetar tillsammans för att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla verksamheten och arbetssättet samt attrahera,utveckla och inspirera era medarbetare.

Ansvara för den dagliga driften och kontrollera så att regler och rutiner följs, se över dessa rutiner och åtgärda eventuella brister för att förhindra att uppgifter hamnar mellan stolarna.

Kvalitetssäkra så att ingen gäst lämnar missnöjd och vid klagomål ta reda på vad som har hänt och utreda detta så att det kan förebyggas i framtiden.

Gästens första och sista intryck ska vara av högsta klass.

Provanställning tillämpas.

Skicka CV med Personligt brev till patrik.morkfors@frykenstrand.se
Varm välkommen med din ansökan.

Hotell Frykenstrand är en stor hotell, konferens och restauranganläggning i Värmland.
Det innebär att vi alltid har behov att medarbetare som vill jobba extra på våra olika avdelningar.

Välkommen med din ansökan till respektive avdelning:
agneta.lindberg@frykenstrand.se           (Reception och städ)
kock@frykenstrand.se                                (Kök, restaurang, frukost)

Vi ser fram mot din ansökan!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.