Du har ett genuint intresse för mat och smakkombinationer. Här lagar vi maten från grunden och det krävs att du har goda kunskaper i klassisk svensk matlagning då vi är kända för god och vällagad husmanskost. I dina arbetsuppgifter ingår allt från att tillaga konferensluncher, à la carte och menyer för större event som bröllopsarrangemang och julbord. Du arbetar på egen hand och tillsammans. Du har stort ansvar och du kan leverera under högt tryck vid våra högsäsonger samt vara kreativ under lugnare perioder. Arbetstiderna varierar och schemat innebär dag och kväll. Köket städar och diskar självfallet sina ytor och lokaler samt hjälper arbetskamrater på andra avdelningar.
Kvalifikationer: Utbildning inom kök, restaurang och bar, samt tidigare arbetserfarenhet är meriterande. Viss upplärning sker även på plats.
Tjänst 1Tillsvidare 75% med timlön. 6 månaders provanställning. Vi vill helst att du kan att du kan börja 1 maj.
Tjänst 2Säsongsanställning / visstid från juni t.o.m. augusti med eventuell förlängning.
Maila ditt CV och personligt brev till Maja Ellsberg på mailadress:
Kock@frykenstrand.se