Jobba hos oss

Vi söker just nu fler kollegor inom flera driftområden som frukost, restaurang, kök, reception och housekeeping. Är du en av de de vi söker? Läs igenom arbetsbeskrivningarna och maila oss ert intresse. Sista ansökningsdag är 31 mars och intervjuer sker löpande.
Stort lycka till!

Men först - information. 
Strax norr om sagolika Sunne, längst vackra inlandsvägen E 45 och sjön Fryken ligger Hotell Frykenstrand. Här kan våra gäster gå på promenader i skog, berg och dalar, eller ta med sin yogamatta ut i trädgården. Bada och fiska, njuta en god säsongsbetonade maträtter och bada bastubad i solnedgången vid sjön Fryken. Med denna natursköna omgivning skänker detta ro i själen och det är några av våra styrkor. Våra rum är mysiga med lantlig och i klassisk hotellmiljö med varierande storlekar på flera våningar. Våra konferensgäster möts i stora och små möteslokaler och vare sig man reser privat, i affärer eller med kompisgänget eller bröllopsparet så kan vi tillsammans skapa en helhetsupplevelse med oförglömliga minnen i genuin Värmlandsmiljö.

Här styr säsongerna vårt arbetsklimat. Sommartid och juletid har vi hög beläggning medans andra delar om året är lite lugnare. Vi har ett familjärt arbetssätt, det vill säga att vi hjälper och tar hand om varandra. Vi är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att bli bättre så att våra gäster kan känna sig omhändertagna och på så sätt blir budbärare av vårt goda rykte.

Bra att veta är att transportförbindelserna längs Europaväg 45 inte är de bästa så det är viktigt att du kan transportera dig själv till och från arbetsplatsen.
Hotellet är anslutet till Visita och har kollektivavtal med HRF. 

Vi söker sommarpersonal till Köket

Du har ett genuint intresse för mat och smakkombinationer. Här lagar vi maten från grunden och det krävs att du har goda kunskaper i klassisk svensk matlagning då vi är kända för god och vällagad husmanskost. I dina arbetsuppgifter ingår allt från att tillaga konferensluncher, à la carte och menyer för större event som bröllopsarrangemang och julbord. Du arbetar på egen hand och tillsammans. Du har stort ansvar och du kan leverera under högt tryck vid våra högsäsonger samt vara kreativ under lugnare perioder. Arbetstiderna varierar och schemat innebär dag och kväll. Köket städar och diskar självfallet sina ytor och lokaler samt hjälper arbetskamrater på andra avdelningar.

Kvalifikationer: Utbildning inom kök, restaurang och bar, samt tidigare arbetserfarenhet är meriterande. Viss upplärning sker även på plats.

Tjänst
Säsongsanställning / visstid från juni t.o.m. augusti med eventuell förlängning.

Maila ditt CV och personligt brev till Maja Ellsberg på mailadress: Kock@frykenstrand.se

Sommarvikarier till vår servering- och frukoststyrka

Du bör vara välkomnande och lyhörd, samt ha intresse för mat och för att se till kundens behov då du även är ansiktet utåt för Hotellets restaurang i sommar. Arbetet gäller främst kvällsservering men även tidig morgon i frukosten. Uppgifterna kvällstid består av att ta beställningar, serverar och dukar av vid både bord och bar. Även att se till att buffén är påfylld samt att diska under passet. I frukostpasset dukar man fram och bort frukostbuffén, tillagar enklare varmrätter, brygger kaffe samt plockar disk och diskar.

Kvalifikationer: Meriterande med utbildning inom kök, restaurang och bar. Vi ser helst att du har arbetserfarenhet, men viss upplärning sker även på plats.  Tjänsten är säsongsanställning / visstid från juni t o m augusti med eventuell förlängning.

Maila ditt CV och personligt brev till Maja Ellsberg på mailadress: Kock@frykenstrand.se

Housekeeping

Som en del av Housekeeping är du en oerhört viktig medarbetare. Din känsla för detaljer och var sak på sin plats är av största vikt och utgör grunden för att nöjda och glada gäster ska trivas. I ditt arbete letar du hela tiden nya möjligheter att göra hotellet tilltalande och gästupplevelsen till något utöver det vanliga. Du förstår vikten av noggrannhet och kvalitet samt har förmåga att imponera på de allra mest beresta och kräsna gästerna.
Arbetet görs främst under dagtid då Housekeeping städar hotellets rum och toaletter inför ankomst. Även öppna faciliteter som konferenslokaler och andra publik områden.

Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av hotellstäd eller städning av lokaler är meriterande, men upplärning sker även på plats.

Tjänsten är säsongsanställning / visstid från juni t o m augusti med eventuell förlängning

Maila ditt CV och personligt brev till Pontus Boman på mailadress: pontus.boman@frykenstrand.se

Receptionist

Du är den person våra gäster möter först. Därför är det viktigt att du drivs av att ta hand om människor, att du är proffsig och trevlig, helst med ett leende på läpparna. Det är ditt ansvar att våra gäster känner sig välkomna och hjälper till med det som efterfrågas. Du arbetar i skift, det vill säga dagspass, kvällspass, helger och röda dagar. Allt efter schema.

Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av hotellreception är meriterande, men upplärning sker även på plats. Du pratar och förstår svenska och engelska obehindrat. Även i skrift.

Tjänsten är säsongsanställning / visstid från juni t o m augusti med eventuell förlängning

Maila ditt CV och personligt brev till Pontus Boman på mailadress: pontus.boman@frykenstrand.se

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.