Fira påsken hos oss!
Långfredag, påskafton och påskdagen.

Varje år gör vi påsken till en minnesvärd upplevelse, så även i år. Vi erbjuder vistelsepaket med övernattning, påskinspirerad lunchbuffé, middag och konstrunda konstnärer från Frykenområdet. För er som vill besöka oss över utan övernattning erbjuder vi även er påskinspirerad lunchbuffé, trerätters och tvärätters middagar, konstrunda med samt en stor dos vårkänslor vid Frykens glittrande vatten.

Välkommen på Frykenstrands årliga konstrunda!

Långfredag, påskafton och påskdagen (samma dagar som Övre Frykens Konstrunda) ger vi er ett färglatt påskägg packade med fem konstnärer och ett urval av deras verk. Konstnärerna, alla verksamma i Frykenland, är Vildhjärta, Morgan Stenman, Petter Brorson Edh, Petter Hjerpe, Sanna Gising och Hans Westlund. Tillsammmans med oss på Frykenstrand och projektledare Kerstin Stiernelöf visas en utställning med stort omfång. Här blandas oljemålningar, akvarellmålningar, digitala målningar, konsthantverk och skulpturer i trä. Någon eller några kommer även att bjuda på Art in progress, dvs. att det skapas på plats när tid infinner sig. Utställningen på går 12-18 långfredag, påskafton och påskdagen.

Påskpaket 2 dagar / halvpension

Vi välkomnar er till ett stämningsfullt påskfirande. Prisvärt boende i ändlöst vacker natur där Fryken är er närmaste granne. I restaurangen dukar vi upp en trevlig påskbuffé med god mat för hela familjen. Se bredvid.

Detta ingår
- Logi långfredag & påskafton
- Frukost
- Påskgodis/ägg på rummet
- Trerätters långfredags-middag
- Påskbordslunch påskafton
- Ett glas mousserande innan middag påskafton
- Tvårätters middag påskafton, förrätt & varmrätt (möjlighet att köpa dessert finns)

Pris 2495 kr / person i delat dubbelrum
Enkelrumstillägg 400 kr

Påskmat i Restaurang Fryken

LÅNGFREDAG 7/4

Lunchbuffé 12.00 - 15.00 
Påskinspirerad lunchbuffe med sill, kallskuret, sallader, ägg och ägghalvor, Janssonsfrestelse, köttbullar, prinskorv, omelett med champinjonstuvning mm.
Kaffe och påsktårta.
Pris: 255 kr per person

Trerätters påskmiddag 18.00 - 21.00

Förrätt: Heta räkor med chili, vitlök och persilja på surdegsbröd
Varmrätt: Lammracks med gräddkokt potatis och rödvinssky
Dessert: Crème Brûlée
Pris: 495:- per person

-------------------------

PÅSKAFTON 8/4

Lunchbuffé 12.00 - 15.00 
Påskinspirerad lunchbuffe med sill, kallskuret, sallader, ägg och ägghalvor, Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, omelett med champinjonstuvning mm.
Kaffe och påsktårta.
Pris: 255:- per person

Tvårätters påskmiddag 18.00 - 21.00
Inkl. ett glas mousserande innan middagen.
Förrätt: Frittata med Västerbottensost
Varmrätt: Kalkonbröst med apelsinsmörsås och rostad potatis
Pris: 395:-per person

-------------------------

PÅSKDAGEN 9/4

Lunchbuffé 12.00 - 15.00 
Påskinspirerad lunchbuffe med sill, kallskuret, sallader, ägg och ägghalvor, Janssonsfrestelse, köttbullar, prinskorv, omelett med champinjonstuvning mm.
Kaffe och påsktårta.
Pris: 255:- per person

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.