Viktig information

På grund av rådande omständigheter kring den globala pandemin och i och med de skärpta restriktioner samt en minskad efterfrågan på hotellrum och mötesarrangemang är det med tungt hjärta vi beslutat att tillfälligt stänga Hotell Frykenstrand. 

Hotellet hålls stängt från och med 4 december 2020 till och med 31 januari 2021. 

Under denna period kommer vi att svara på mail så snart som möjligt men viss fördröjning i svarstiden kan uppstå, vilket vi hoppas ni har förståelse för. 
Vårt systerhotell, Best Western Gustaf Fröding Hotell och Konferens, finns tillgängliga via telefon dygnet runt och står redo för att ta emot bokningsförfrågningar samt svara på enklare frågor och funderingar kring kommande vistelser. 

Tillsammans ser vi till att hålla oss friska och laddar inför att åter öppna våra dörrar och få välkomna er tillbaka till oss från och med 12 februari 2021. 

Våra bästa erbjudanden just nu

Hos oss finner du kultur, lugn, lyx och mer därtill. I våra paket ingår alltid frukostbuffé och fri tillgång till vår relaxavdelning med torrbastu. Självklart har du tillgång till trådlöst internet och fri parkering.

Ring eller mejla oss för mer information och bokning, info@frykenstrand.se eller 0565 - 133 00
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.