Boka rum

Rum 1

OK
   
Checka in
Checka ut
Boka
Boka

Välkommen till Hotell Frykenstrand

I By, strax norr om idérika Sunne, längst med sjön, Fryken, ligger Frykenstrand Hotell &
Konferens. Med det natursköna omgivningarna skänker det själen ro samtidigt som kreativa, inspirerande och kvalitativa möten skapas i en genuin Värmlandsmiljö. 

Promenader i skogar, berg och dalar, utomhusaktiviteter i trädgården eller bastubad i solnedgången på Fryken varieras med vällagade måltider i modern tappning samt inslag av Värmland. Vare sig du reser i affärer, privat eller med kompisgänget
önskar vi tillsammans med dig få skapa en helhetsupplevelse som präglas av oförglömliga minnen. 

Hos oss sover du gott i något av våra 62 välplanerade och moderna rum där alla har inspiration från Värmland och naturen utanför. För dig som vill ha ”det lilla extra”, erbjuder vi även boende i något av våra rum med egen balkong och med en fantastisk utsikt över sjön. På Frykenstrand Hotell & Konferens har alltid mötet stått i fokus varför vi kan erbjuda 6 stycken funktionella möteslokaler
och 8 grupprum, alla med modern AV-utrustning och trådlöst WIFI samt en kapacitet på allt från 2 - 140 personer. 

Inspireras att uppleva, mötas & finna ro 

 

Aktuella erbjudanden

Semesterpaket 4 dagar

Ett fantastiskt erbjudande för en skön semester i sagolika Sunne! Ta med din partner eller hela familjen på en oförglömlig #hemester.

Hos oss kan ni ligga och njuta av solen vid strandkanten, på vår brygga eller bara promenera lite i vår vackra trädgård och uppleva det omtalade lugnet vid sjön Fryken.

Semesterpaket 6 dagar

Semestra i sagolika Sunne och njut från första parkett av den vackra miljön utmed sjön Fryken.

Paddla kanot, ta ett svalkande bad från bryggan, koppla av i trädgården eller promenera i den sagolika skogen. Sommarnatt

Är du kanske på väg till sommaräventyret eller vill du bara rymma vardagen lite?

Just nu erbjuder vi en sommarnatt på Hotell Frykenstrand inklusive en tvårättersmiddag, logi och frukost för specialpris! 


Golfpaket

Skräddarsy din egen golfresa. Vi har samarbete med åtta olika golfbanor som alla ligger i närheten.

Efter en dag på golfbanan har ni möjlighet att slappna av hos oss.


Västanå Teater  

I novellen ”En saga om en saga” skriver Selma hur den fantastiska berättelsen om Gösta Berling, Majorskan och alla de andra karaktärerna i Gösta Berlings Saga kommer till i en omskakande vision när hon går på Malmskillnadsgatan i Stockholm.

Sunne Sommarland

Upplev Sveriges roligaste land! Här har du oavsett ålder hur kul som helst hela dagen.

Det finns attraktioner både för våghalsar, de som är lite mer försiktiga och även de minsta barnen har ett eget område med stor barnpool.

Bike Park

Bike Park i Sunne har banor i olika svårighetsgrad och karaktär. Börja enkelt och öka gradvis i din egen takt.

Mårbacka

Besök Mårbacka, vår berömda författarinna Selma Lagerlöfs hem, och låt dig inspireras av en vacker miljö och en kraftfull personlighet.

Upplev Sunne

Upptäck vår fina stad Sunne och vad vi har att erbjuda i dagarna två! Stanna till och andas den friska luften i Fryksdalen, njut av oslagbar natur och kultur.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.