Hotellpaket

Boka rum

Rum 1

OK
   
Checka in
Checka ut
Boka
Boka

Välkommen till Hotell Frykenstrand

Strax norr om sagolika Sunne, längst vackra inlandsvägen E 45 och sjön Fryken ligger Hotell Frykenstrand. Med naturskön omgivning skänker denna plats ro i själen och bejakar din kreativa sida. För det är ingen hemlighet att sjön Fryken är återkommande i böcker och berättelser av bland annat Selma Lagerlöf. När du bor hos oss bland annat kan du gå på promenader i skog, berg och dalar, ta med din yogamatta ut i trädgården, bada och fiska, vi har även kanot och kajak till uthyrning. Kort och gott, naturen är en medelpunkt. Njut en middag och bastubad i solnedgången vid sjön Fryken. Vare sig du reser privat, i affärer eller med kompisgänget så kan vi tillsammans skapa en helhetsupplevelse med oförglömliga minnen i genuin Värmlandsmiljö.

Boende med seniorrabatt

Nu kan du som är senior åter boka rum med våra populära seniorpriser. Välj mellan rum med gårdsutsikt för 700 kr eller 900 kr för sjöutsikt. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum för en eller två personer fram till 30 april 2023.
Boka via mail info@frykenstrad.se eller telefon:

0565-133 00

Aktuella erbjudanden

Torsby Skitunnel

Torsby Skidtunnel är den perfekta träningsanläggningen för såväl nybörjare och motionärer som elitutövare. Med välpreparerade skidspår inne och ute får du dig en rejäl genomkörare.
Pusta sedan ut hos oss med en tvårätters middag och tillgång till relaxavdelning och gym.

Upplev Sunne. Tvådagarspaket

Besök sagolika Sunne utmed sjön Fryken. Promenera i skogar, berg och dalar. Bada, paddla, fiska och basta i solnedgången vid Fryken. Besök staden och shoppa i pittoresk småstadsmiljö. Läs kommunens top 10 att-göra lista här.
Boka ditt logipaket med middag, frukost, relaxavdelning och gym.

Boka

Teaterpaket.
Västanå Jul

Västanå Jul är en julkonsert som värmer ditt hjärta och får själen att dansa. Föreställningen spelas 1-18 december på Loftet i Berättarladan i Rottneros. Välj mellan tvådagars med entrébiljetter och julbord andra kvällen eller entrébiljett och logi. Vill du veta mer? Ring oss på 0565 - 133 00 eller:

En sagolik värmländsk jul på Frykenstrand

Lunchjulbord
11.30 - 14.30

Mellan 29 november och 15 december kan ni ta med familj och vänner på vårt klassiska lunchjulbord! Här radar vi upp svenska julrätter som gravad lax, flera sorters inlagd sill, köttbullar, prinskorvar, Janssons frestelse, julkorvar, julvört, chokladbräck och flera andra godsaker.
Pris: 255kr

Kvällsjulbord med trubadur och företagsjulbord

Med start 26 november fram till och med julafton kan ni boka vårt generösa julbord med trubadur.
Datum: Nov: 26  Dec: 3, 10, 17 och Julafton. Önskar ni komma andra datum är ni välkomna att höra av er så får vi se vad vi kan ordna.
Pris: 495 kr

Julbord med trubadur övernattning

Efter en kväll med skratt och mätt mage är du värd en sovmorgon. För du har just upplevt vårt klassiska julbord med trubadur fram till småtimmarna. När du väl vaknat kan du njuta av en god frukostbuffé med utsikt över Fryken, för att sedan förflytta dig till vår relax.
Pris från: 1040 kr / gäst

Vistelsepaket 23-26 december

Välkomna till en oas i jul! Boka vårt julvistelsepaket mellan 23-26 december och fly alla måsten. Här skapar vi julstämning tillsammans (om ni vill) och ni blir serverade Hotell Frykenstrands klassiska specialiteter från köket. Fokusera på att bara vara. Läs en bok, ät gott, promenera vandringsleder och andas. Kanske slår sig tomten ned bredvid dig. Utöver vårt julprogram nedan så finns massor att av aktiviteter runt om i Sunne att ta del av.

Julprogram:
- Den 23:e december välkomnar vi er med glögg och lussebullar. På kvällen serveras en trerätters middagsbuffé.
- På julafton dukas en mysig julfrukost upp, följt av jullunch med skinksmörgås och tomtegröt. På eftermiddagen avnjuter vi ett traditionellt julbord och julklappsutdelning.
- Juldagen inleds med frukost, följt av lunch och på kvällen en trerätters middag. 
- På Annandagen dukar vi upp en härlig frukostbuffé innan det är dags för hemfärd. 

Varm välkomna!
Önskar Tomten

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.