Sport & aktivitet - Torsby Skidtunnel

Träna i samma skidtunnel som skidlandslaget!

Torsby Skidtunnel & Sportcenter är en komplett träningsanläggning. Skidtunneln erbjuder nybörjare, motionär och elit snösäker skidåkning i ett konstant klimat. Med välpreparerade skidspår, både ute och inne, gör vi det möjligt för besökaren att träna effektivt på snö eller bara få en annorlunda upplevelse året om. Skidtunneln erbjuder kvalitet samtidigt som det är både tryggt och bekvämt. Du kan få lära dig hur du ska träna och hur du ska förbereda dig genom till exempel produktkunskap och kost samt testa din fysiska status.

Officiellt Vasaloppscenter och Official Resort
Valbergets friluftsområde, strax norr om Torsby centrum, har under årtionden varit besöksmålet för såväl motionär som elit för träning, motion och rekreation. Idag är det är en modern träningsanläggning med status som Officiellt Vasaloppscenter och Official Resort för det svenska längd- och skicrosslandslaget.

Allt detta ingår
- Logi, del i dubbelrum
- Frukostbuffé
- Entré till skidtunneln 
- Fri tillgång till gym & relax med torrbastu, herr & dam-bastu. 
- Fri wifi på hotellet
- Fri parkering på hotellet samt på Torsby skidtunnel. 


860:- per person i dubbelrum / +400:- enkelrumstillägg


Uppgradera ditt rum

+100:- per person för sjöutsikt
+250:- per person för svittillägg

Kan bokas via telefon och mail. 

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western, Sunne
Tel: 0565 - 133 00
E-post: info@frykenstrand.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.