Seniorer - Senior 65+

Planerar du att hälsa på en kär skolkamrat för att uppliva gamla minnen från ungdomens dagar? Eller längtar du kanske efter barn och barnbarn? Varför inte överraska dom med ett besök, vi erbjuder seniorer att övernatta för endast 600 SEK per natt.

Känner du äventyrslust för en kulturupplevelse eller längtar du efter ett miljöombyte. Oavsett om du reser i rollen som mor- eller farförälder, i goda vänners lag eller solo, så har vi något för dig. Du som fyllt 65år kan ta del av vårt seniorerbjudande, senior 65+. Vi erbjuder övernattning i enkel- eller dubbelrum, en god start på dagen genom vår frukostbuffé, Best Breakfast, för att du ska få de bästa av förutsättningar för en dags äventyr samt gratis parkering och ett gott värdskap! 

 

Pris: 600 SEK per natt

 

I priset ingår övernattning i standardrum för upp till två personer, frukost, utomhusparkering samt WiFi och tillgång till bastu & gym. Priset presenteras inklusive moms samt per natt. För endast 100 sek/natt/person extra får ni även sjöutsikt över magiska Fryken!

 

Uppge bokningskod: SENIOR65+

 

Bokningsvillkor: 
- Betalning sker på plats vid incheckningstillfället.
- Av- & ombokning tillåts fram till och med kl. 16.00 på ankomstdagen. 
- Bokas enbart via telefon, 0565 - 133 00 eller via email, info@frykenstrand.se.
- Erbjudandet gäller alla dagar till och med 11 juni 2022 samt för ett begränsat antal rum.
- Alla i sällskapet måste fyllt 65år senast dagen för incheckning. Giltig fotolegitimation skall uppvisas vid ankomst.
- Gäller enbart nybokningar. Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. 

Varmt välkommen med din bokning och till oss här i Sagolika Sunne! 

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western, Sunne
Tel: 0565 - 133 00
E-post: info@frykenstrand.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.