Familj - Tonårsrum

Skall familjen #hemstra eller kanske #värmestra? Bor släkten för trångt och hotellrummen bli fyllda med bagage och extra sängar? Ingen fara, vi erbjuder numera tonårsrum för 550 SEK per natt.

Små dubbelrum med en bäddsoffa eller extra sängar som tar stor plats för att inte tala om allt bagage. Syskon som tjivas om vem som ska få extra kudden eller sova i den övre bädden. Känns det bekant? Hos oss är det numera ett minne blott, vi har hittat lösningen så att familjesemestern blir en fröjd för hela familjen. Vi kallar det tonårsrum! Vilket betyder att ni får boka ett extra rum i anslutning till varandra där upp till två barn kan bo för bara 550 SEK inklusive frukost. Smart va?

 

Uppge bokningskod: TONÅRSRUM

 

Bokningsvillkor: 
- Betalning sker på plats vid incheckningstillfället.
- Av- & ombokning tillåts fram till och med kl. 16.00 på ankomstdagen. 
- Bokas enbart via telefon, 0565 - 133 00 eller via email, info@frykenstrand.se
- Erbjudandet gäller för 1-2 barn, upp till och med 16 år, och enbart i samband med en annan existerande bokning. Föräldrar ansvarar för båda rummen. 
- Erbjudandet gäller begränsat antal rum och max 1 rum per bokningstillfälle. 
- Gäller enbart nybokningar. Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

 

Varmt välkommen med din bokning och till oss här i Sagolika Sunne! 

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western, Sunne
Tel: 0565 - 133 00
E-post: info@frykenstrand.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.