Familj - Tonårsrum

Skall familjen #hemstra eller kanske #värmestra i sommar? Brukar hotellrummen bli fyllda med bagage och extra sängar? Ingen fara, vi erbjuder numera tonårsrum för 550 SEK per natt.

Brukar familjesemestern bestå av små dubbelrum med en bäddsoffa eller extra sängar som tar stor plats bland allt bagage. Syskon som tjivas om vem som ska få extra kudden eller ligga i den översta bädden? Då kan ni pusta ut, vi har en lösning på detta, så att familjesemester blir en fröjd för hela familjen. 

Vi erbjuder nu tonårsrum, ett extra rum i anslutning till varandra där upp till två barn kan bo för endast 550 SEK inklusive frukost. Smart va? 

 

Välkommen att boka ert tonårsrum! 

 

Bokningsvillkor:
- Betalning sker på plats vid incheckningstillfället.
- Av- & ombokningsbart fram till och med 16.00 på ankomstdagen.
- Bokas enbart via telefon eller email.
- Erbjudandet gäller för 1-2 barn (upp till och med 16 år) och enbart i samband med en annan exsisterande bokning.
- Erbjudandet gäller begränsat antal rum. 

 

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western, Sunne
Tel: 0565 - 133 00
E-post: info@frykenstrand.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.