Familj - En Sagolik Värmländsk Jul

23-26 december 2021

Slipp allt stök och fira julen hos oss. Vi skapar julstämning tillsammans och ni blir serverade Hotell Frykenstrands klassiska specialiteter. Precis så värmländsk och gemytlig som förr i tiden. Utöver vårt julprogram så finns massor att av aktiviteter runt om att ta del av. Läs gärna mer om alla aktiviteter runt om i Sunne på Sunne.se.

Program
Den 23:e december välkomnar vi er med glögg och lussebullar. På kvällen serveras en trerätters middagsbuffé.

 

På julafton dukas en mysig julfrukost upp, följt av jullunch med skinksmörgås och tomtegröt. På eftermiddagen avnjuter vi ett traditionellt julbord med julklappsutdelning. Självklart får alla julklapp! 

 

Juldagen inleds med frukost, följt av lunch och på kvällen en trerätters middag. 

 

På Annandagen dukar vi upp en härlig frukostbuffé innan det är dags för hemfärd. 

 

Frykenstrands julpaket 3 dygn
3 315:- / person i dubbelrum, 4 440:- / person i enkelrum

 

Barn mellan 5-14 år
1350:- / barn

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western, Sunne
Tel: 0565 - 133 00
E-post: info@frykenstrand.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.