Hotel Frykenstrand

City Break - Sommarnatt - logi med middag

Är du kanske påväg till sommaräventyret eller vill du bara rymma vardagen lite?

Just nu erbjuder vi en sommarnatt på Frykenstrand inklusive tvårättersmiddag, Logi och frukost för specialpriser!Vackert beläget i Fryksdalen mellan sjöarna Övre och Mellan Fryken ligger Sagolika Sunne som med sin berättartradition och kulturliv skapar minnen och berikar dess besökare. Upplev det själv och ta en #värmesterhos oss. Besök Selma Lagerlöfs hem, Mårbacka, botanisera i Rottneros Park eller strosa omkring i Sunne Centrum och upplev de unika utbud av butiker och affärer som återfinns. Cykla runt sjöarna och upplev byar, smultronställen och hemliga badplatser eller varför inte snöra på dig vandringskängorna och utforska de vackra friluftsområdena? 

Om inte äventyr, fart och fläkt lockar, slå dig ned i vår stora trädgård och njut av rofylldheten, läs en bok i hammocken eller svalka dig i sjön, Fryken, direkt från vår egen brygga. Hyr någon av våra kanoter och upptäck Fryksdalen från sjön eller varför inte spela krocket, boule eller kubb? När kvällen stundar står bordet dukat och ni avnjuter en tvårättersmiddag innan en god nattsömn väntar. På morgonen står vår Best Breakfast redo att ge dig den bästa av förutsättningar för en ny härlig dag!

Logipaket "Sommarnatt" inkluderar nedan:

- 1 x Övernattning, del i standardrum
- 1 x Best Breakfast
- 1 x 2-rättersmiddag
- Fri parkering & WiFi
- Tillgång till bastu och gym

Tillägg:

Sjöutsikt 100 SEK per natt 
Enkelrum 250 SEK per natt
Familjerum (upp till 2 barn under 12 år) 450 SEK per natt
Svit 500 SEK per natt

- Bokas online eller via telefon, 0565 - 133 00 alternativt via epost, info@frykenstrand.se.
- Boendeperiod från 27 juni 2022 - 28 augusti 2022.
- Gäller enbart nybokningar. Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Varmt välkommen med din bokning och till oss här i Sagolika Sunne! 

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western, Sunne
Tel: 0565 - 133 00
E-post: info@frykenstrand.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.