Teater - Teaterpaket med Västanå Teater

I regi av Leif Stinnerbom, med originalmusik av Magnus Stinnerbom.Västanå Teater är oerhört stolta och glada att för första gången presentera en text av Jon Fosse på Berättarladans scen: hans version av Den Poetiska Eddan.

Eddan bygger på en samling nordiska kväden och verser, som huvudsakligen anses vara tillkomna i Norge och på Island under åren 800-1000. Det är mytologiska berättelser burna av ett fantastiskt språk, äventyr med gudar, jättar, dvärgar och andra varelser. Det är mustiga sagor om skapelse och undergång, där humorn och visheten går hand i hand.Den poetiska Eddan, i Jon Fosses version, är ett spännande, poetisk och sällsamt verk, som skapat för Västanås Teaters spelstil, där musiken och dansen är en organisk och integrerad del av berättandet.

PREMIÄR 22:e JUNI 2019 – föreställningen spelas hela sommaren fram till och med 8:e september.

Allt detta ingår
- Logi, del i dubbelrum
- Frukostbuffé
- Biljett till Västanå Teater 
- Fri tillgång till gym & relax med torrbastu, herr & dam-bastu. 
- Fri wifi på hotellet
- Fri parkering på hotellet samt på Västanå Teater


1020:- per person i dubbelrum / Enkelrum +400:- per person

Uppgradera ditt rum

+100:- per person för sjöutsikt
+250:- per person för svittillägg

Varmt välkomna till teatersommaren 2019! Kan bokas via telefon och mail. 

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western, Sunne
Tel: 0565 - 133 00
E-post: info@frykenstrand.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy