Teater - Teaterpaket med Västanå Teater

Efter Selma Lagerlöfs roman i regi av Leif Stinnerbom.
med originalmusik av Magnus Stinnerbom.

I den tredje delen av Löwensköldscykeln, Anna Svärd, tar Selma Lagerlöf en gruvlig hämnd på patriarkatet och dess enögda maktutövande, och det med skrattet och humorn som vapen. Det ligger ett löjets skimmer över prästen Karl-Arturs kompromisslösa sätt att följa det han upplever som sitt öde: att som Guds utvalde utföra det andliga uppdrag han tycker sig ha fått. Det är intrigmakerskan Thea Sundler som drar ner Karl-Artur till botten och hans förra fästmö Charlotte Löwensköld kan bara betrakta spelet på avstånd. Istället är det Anna Svärd, gårdfarihandlerskan, som i den lilla gråa stugan får ta upp kampen mot Thea. Det blir en bitter strid mellan dessa två kvinnor, där mannen till slut reduceras till ett bihang.”Selma Lagerlöf är verkligen en storslagen berättare som ständigt överraskar oss, får oss att förundras, häpna och förskräckas.”
Leif Stinnerbom, regissör

PREMIÄR 23:e JUNI 2018 – föreställningen spelas hela sommaren fram till och med 9:e september.

Allt detta ingår
- Logi, del i dubbelrum
- Frukostbuffé
- Biljett till Västanå Teater 
- Fri tillgång till relax med torrbastu, herr & dam-bastu. 
- Fri wifi på hotellet
- Fri parkering på hotellet samt på Västanå Teater


920:- per person i dubbelrum / Enkelrum +350:- per person

Uppgradera ditt rum

+100:- per person för sjöutsikt
+250:- per person för svittillägg

Varmt välkomna till teatersommaren 2018! Kan bokas via telefon och mail. 

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western, Sunne
Tel: 0565 - 133 00
E-post: info@frykenstrand.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.